Voordelig trouwen

Moet trouwen altijd enorm duur zijn? Nee hoor! Ook het bruidspaar met een wat bescheidener budget kan prima terecht op ‘Het Oude Slot’. Wij laten je graag zien dat trouwen op stand op een absolute toplocatie ook heel betaalbaar kan zijn!

Natuurlijk komt er heel veel bij kijken als je in het huwelijk gaat treden. Er moet een enorm aantal zaken geregeld worden en aan bijna alles hangt een prijskaartje. Maar ook voor iedereen die iets minder kan of wil besteden zijn er genoeg mogelijkheden om er een prachtige dag van te maken met alles er op en er aan. Kies je er voor in het huwelijk te treden op maandag, dinsdag of woensdag dan is er het hele jaar door ons voordelige MaDiWo-arrangement. Hiermee maken wij het mogelijk om ook met een iets minder budget te trouwen op een unieke, romantische toplocatie!

Onvergetelijke huwelijksdag
Wij bieden het MaDiWo- arrangement aan op ‘Het Oude Slot’. En op deze prachtige locatie krijg je hierbij een complete trouwdag waarbij ons gastvrije en enthousiaste team voortdurend iedereen in de watten zal leggen om te zorgen voor een onvergetelijke huwelijksdag.

De dag begint rond 15:30 uur met de ontvangst van 40 gasten (inclusief bruidspaar) waarbij koffie en thee wordt geserveerd. Het bruidspaar arriveert desgewenst iets later en om 16 uur gaan we naar een superromantische locatie waar de officiële ceremonie plaatsvindt. Na afloop daarvan, rond 17 uur, volgt dan een feestelijke toost met bubbels (Prosecco) en het aansnijden van de drie laags bruidstaart.

Na een pauze van een half uur om even bij te komen blijven we over met 26 gasten die rond 18 uur kunnen gaan genieten van het bruidsdiner. Dit bestaat uit drie heerlijke gangen van de chef met keuze uit vis, vlees en vegetarisch (waarbij wij rekening houden met dieetwensen in verband met en zwangerschap of allergie) inclusief fraaie huiswijn.

Feest!
Na nogmaals een rondje koffie en thee is het vanaf 20:30 uur volop feest voor maximaal 100 gasten met daarbij onbeperkt bier, rode en witte wijn en frisdrank en zes warme hapjes per persoon. Als het bruidspaar uiteindelijk rond 00:30 uur is vertrokken gaan de overige gasten nog een half uurtje door en wordt het trouwfeest dus om 01:00 uur afgesloten.

Dit complete arrangement voor voordelig trouwen op maandag, voordelig trouwen op dinsdag of voordelig trouwen op woensdag met alle ingrediënten voor de dag van je leven kunnen wij jullie aanbieden voor € 4.995,-

Meer voordeel
Al je kiest voor het voordelige MaDiWo trouw-arrangement op Het Oude Slot hebben we in samenwerking met verschillende bedrijven nog een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zo biedt AV Fotoreportages een heel erg leuk en voordelig MaDiWo Wedding foto-arrangement en kan Swinging.nl voor de speciale prijs van € 495,00 een avondvullend DJ programma met licht en geluid verzorgen. En wat dacht je van een MaDiWo Make Me Brideful arrangement, met gratis PartyLook t.w.v. € 50,00 voor slechts € 220,-?

Neem voor alle mogelijkheden en details gerust vrijblijvend contact met ons op en wij zullen je laten zien dat een prachtige trouwdag op een schitterende locatie in de omgeving van Haarlem, Amsterdam en Schiphol ook heel betaalbaar kan zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s