Trouwlocatie ‘Het Oude Slot’

In de gemeente Heemstede, pal onder Haarlem en op een kwartiertje rijden vanaf Amsterdam/Schiphol, bevindt zich één van de meest romantische trouwlocaties van Nederland. Op kasteel ‘Het Oude Slot’ wanen de gasten zich in de tijd van ridders en jonkvrouwen en worden trouwdromen werkelijkheid…

Het Oude Slot, misschien wel het best bewaarde geheim van Heemstede, is een landelijke en Bourgondische locatie te midden van een vier hectare groot landgoed dat met z’n verschillende waterpartijen, fraai aangelegde tuinen en een boomgaard met trouwprieel een idyllisch trouwdecor vormt. De gasten maken bijvoorbeeld hun entree over de monumentale brug uit 1640 voorzien van vuurpotten waarna op het binnenterrein onze herauten in middeleeuwse kostuums iedereen welkom blazen. Hoe romantisch kan een huwelijk zijn…?

Ook voor de trouwplechtigheid zelf zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan deze plaatsvinden in de  voormalige, volledig gerestaureerde Duivenpoort uit 1290 dat met z’n  fraaie gewelven heden ten dage dienst doet als trouwkapel. Of wat dachten jullie er van bij mooi weer te trouwen in de boomgaard op het landgoed waar je onder een fraai prieel begroeid met witte roze het ja-woord kunt geven? En desgewenst luiden we na de ceremonie de klok en zorgen wij voor duiven die jullie als kersvers bruidspaar kunnen loslaten.

Onbegrensd
Op onze top trouwlocatie ‘Het Oude Slot’ zijn de mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag  bijna onbegrensd. Wil je bijvoorbeeld per boot komen of gaan, dan meer je gewoon af aan de eigen aanlegsteiger. De bruidsgasten kunnen worden ontvangen in de theeschenkerij in de voormalige dienstwoning om na de huwelijksvoltrekking vervolgens in het Nederhuys, met verschillende vertrekken met prachtige namen als de Schoutenkamer, de Heeren van Beels, Adriaan Pauwzaal en Anna Ruytenburghzaal, deel te nemen aan de receptie, het bruidsdiner en/of trouwfeest.

Kiezen jullie er liever voor de feestelijkheden buiten plaats te laten vinden, dan staan er diverse terrassen met fraaie buitenbar tot jullie beschikking. Ideaal voor het aansnijden van de bruidstaart of het uitbrengen van een toost waarbij champagneflessen met een sabel worden opengeslagen.

Romantisch
Het mag duidelijk zijn: Het Oude Slot is een zeer romantische omgeving voor jullie huwelijk waar we met alle zorg en liefde tot zo’n 300 gasten kunnen verwelkomen. De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit Haarlem en Amsterdam/Schiphol en beschikt over een eigen parkeerterrein met plaats voor 150 auto’s. En doordat het omringende park niet toegankelijk is voor publiek is volledige privacy voor jullie en de gasten gewaarborgd. Het Oude Slot is lid van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en draagt het Keurmerk Trouwen.

Bij de PostVerkade Groep doen we niet aan standaard arrangementen en is alles er uitsluitend op gericht om met veel oog voor detail jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Neem dan ook gerust contact met ons op om vrijblijvend al jullie wensen te bespreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s