Trouwen in Noord-Holland

Noord-Holland is met gemiddeld ruim 10.000 huwelijken per jaar de op één na populairste provincie in Nederland om te trouwen. En dat betekent dat ongeveer 11% van alle Nederlandse trouwerijen plaatsvinden in Noord-Holland. Heb je ook plannen om te trouwen in Noord-Holland? Lees dan zeker verder, want de PostVerkade groep heeft een absolute toplocatie om te trouwen in de directe omgeving van Amsterdam en Haarlem!

Bij romantisch trouwen zullen veel mensen automatisch aan de zelfde soort dingen denken. Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in een kasteel of landhuis gelegen op een fraai landgoed  met waterpartijen, bloeiende boomgaarden en een trouwprieel met witte rozen? Op onze trouwlocatie ‘Het Oude Slot’ viert de romantiek hoogtij en ben je verzekert van een prachtig decor voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Heemstede: Het Oude Slot
Onze eerste toplocatie, Het Oude Slot, is de historische basis van het prachtige Heemstede. Dit dorp, direct ten zuiden van de provinciehoofdstad Haarlem en net als bijvoorbeeld Spaarndam en Velsen gebouwd op een vroege strandwal, is voortgekomen uit de Heerlijkheid Heemstede dat stamt uit de 13e eeuw. De gemeente, met een oppervlakte van bijna 10 km2, telt ruim 25.000 inwoners.

Binnen de gemeentegrenzen bevindt zich de trouwomgeving bij uitstek, kasteel ‘Het Oude Slot’, een bijzonder landgoed met diverse gebouwen, waterpartijen, tuinen, weilanden, boomgaard met trouwprieel en eigen aanlegsteiger. Kortom, een trouwlocatie als in een sprookje.

» Meer over de trouwlocatie ‘Het Oude Slot’…

Velzen-Zuid: Landgoed Waterland
Voor onze tweede trouwlocatie in Noord-Holland, Landgoed Waterland, moeten we hemelsbreed  zo’n 15 kilometers naar het Noorden. Daar vinden we het dorp Velzen-Zuid, de oorspronkelijke kern van de gemeente Velsen dat eind 19e eeuw in tweeën werd gesplitst door de aanleg van het Noordzeekanaal. De gemeente (Noord en Zuid samen) telt een kleine 70.000 inwoners en beslaat een oppervlakte van ruim 50 km².Landgoed Waterland is één van de fraaie overblijfselen uit de rijke historie van Velsen, waar vanaf de tweede helft van de 17e eeuw rijke Amsterdamse kooplieden en regenten vanwege de fraaie natuur en de goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam hun buitenhuis lieten bouwen. En zo’n buitenhuis bevindt zich op Landgoed Waterland. Te midden van een 26 hectare groot natuurgebied staat het schitterende, volledig gerestaureerde monumentaal Buitenplaats Waterland, een landhuis uit de 18e eeuw met een voor die tijd zo karakteristiek origineel barok interieur. Trouwen in dat romantisch decor, of als het weer dat toestaat buiten onder het trouwprieel tussen de eeuwenoude bomen, staat 100% borg voor een onvergetelijke huwelijksdag…

» Meer over de trouwlocatie ‘Landgoed Waterland’…

Gastvrij en enthousiast
Het zal duidelijk zijn: voor een perfecte trouwlocatie in Nood-Holland hoef je niet lang verder te zoeken. Ons gastvrije, enthousiaste team kijkt uit naar jullie komst voor een onbezorgde trouwdag op deze top trouwlocaties in de directe omgeving van Haarlem en Amsterdam! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s