Trouwen op locatie

Ja, ik wil! Drie woorden die in Nederland jaarlijks door nog altijd ruim 70.000 stellen worden uitgesproken nadat zij hebben besloten met elkaar in het huwelijk treden. Drie woorden ook die enorm veel impact kunnen hebben. En dat niet alleen nadien als je je leven als echtpaar verder deelt met de liefde van je leven, maar zeker ook vooraf.

Wie gaat trouwen moet behoorlijk wat regelen en komt voor heel wat keuzes te staan. In welke gemeente wil je trouwen en op welke trouwlocatie gaan jullie elkaar het ja-woord geven? Komt er een huwelijksreceptie en groot feest of kies je voor een intiem huwelijksdinertje met alleen de meest dierbaren? Jullie moeten de trouwringen uit gaan kiezen en beslissen wie de trouwfoto’s maakt. En heb je al ideeën over de kleding; de trouwjurk voor de bruid en het trouwpak voor de bruidegom? En vergeet niet het laten maken vande trouwkaartjes, het regelen van trouwvervoer en een eventuele huwelijksreis.

Trouwlocatie
Essentieel voor een onvergetelijke huwelijksdag is natuurlijk de locatie waar de feestelijkheden uiteindelijk gaan plaatsvinden. En dat is nu precies waar wij je heel goed van dienst kunnen zijn. Want als je op zoek bent een unieke trouwlocatie voor je huwelijk in Noord-Holland omgeving Haarlem, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze toplocatie ‘Het Oude Slot’ in Heemstede is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam en Haarlem, staan namelijk garant voor een onvergetelijke en onbezorgde huwelijksdag!

Deze locatie biedt uitgebreide mogelijkheden om van jullie trouwdag iets heel speciaals te maken. Midden in de natuur en op en top romantisch. Wat dacht je er van het ja-woord te geven in een boomgaard in een heus trouwprieel waar witte rozen tegenaan groeien? Of een huwelijksvoltrekking tussen de eeuwenoude bomen waarbij na afloop witte duiven worden losgelaten en wij de klokken luiden?  Maar misschien zie je meer in een ceremonie en het uitwisselen van de ringen in een zeer romantische trouwkapel uit het jaar 1290 met fraaie gewelven?

Onbezorgde trouwdag
Natuurlijk is er veel meer mogelijk dan de burgerlijke huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de burgerlijke stand alleen. Bij ons kun je terecht voor de complete invulling van je huwelijksdag. Van receptie, toost, bruidsdiner en bruidsborrel tot een compleet en onovertroffen trouwfeest inclusief bruidstaart, alle drankjes, hapjes en natuurlijk muziek! Het kan allemaal en altijd zullen wij met veel oog voor detail zorgdragen voor een perfecte invulling. Want uiteindelijk draait het toch slechts om één ding: dat het bruidspaar ontspannen volop kan genieten van een onbezorgde dag van je leven!

Bij dit alles doen wij niet aan standaard arrangementen. Want het is jullie dag en jullie bepalen de invulling! Neem daarom gerust contact op met ons om van gedachten te wisselen over al je wensen en de mogelijkheden en ontvang aansluitend een vrijblijvend en bovenal betaalbaar voorstel op maat. En wellicht kunnen we jullie dan direct een rondleiding aanbieden op wat misschien straks wel jullie trouwlocatie is…

Het Oude Slot
In Het Oude Slot in Heemstede waant men zich in de tijd van de kastelen, ridders en jonkvrouwen. Deze  landelijke en Bourgondische trouwlocatie is gelegen nabij Haarlem en Amsterdam/Schiphol en bezit een eigen parkeerterrein met plaats voor 150 auto’s.

» Meer over de trouwlocatie ‘Het Oude Slot’…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s